Pentel Sign Pen ecsettoll 

A Sign Pen ecsettoll – filctoll és ecset tökéletes kombinációja

Rugalmas, kézíráshoz való hegy

A Sign Pen ecsettoll rugalmas szálas hegyének köszönhetően a használat során a nyomás erősségétől függően változtatható a  vonalvastagság az extra finomtól a közepesen át a vastagig. Finom ecsetvége ideálissá teszi illusztráláshoz, valamint kis méretű kézzel rajzolt betűkhöz és kalligráfiához. Rendkívül könnyű a használata, ezért különösen alkalmas kezdőknek művészi betűrajzoláshoz. A Pentel Arts termékcsaládból származó Sign Pen ecsettoll vízben oldódó tintát tartalmaz, fémmel zárt, ezáltal robosztus a vége. Most az ecsettoll további 12 új színben kapható!

 

Kreatív tippek

  • Két ecsettollat összefogva gyönyörű színátmeneteket hozhat létre (folyékony akvarellfestékkel is lehetséges)!
  • Fessen árnyékokat a a szürke és világosszürke ecsetekkel a feliratok mögé ezáltal adjon nagyobb mélységet!

 

Cikkszám.: SES15C

Ajánlott termékek:

ALKALMAZÁSI ÖTLETEK

  • A 24 színben elérhető Brush Sign Pen ecsettol ideális társ Bullet Journal készítéséhez – írjon, készítsen illusztrációkat és vázlatokat és mindezt egyetlen tollal.
  • A kézírás tökéletes eszköze kezdőknek! De a haladók is előszeretettel használják – csak fogjon össze 2 színű tollat színátmenetek létrehozásához
  • A Sign Pen ecsettoll ideális eszköz illusztrációk készítéséhez is. A rugalmas hegynek köszönhetően dinamikus képek születhetnek.

Új színekben: Sign Pen ecsettol

Workshop: Sign Pen ecsettoll