Pentel Magyarország – ismerd meg cégünk

TÖRTÉNETÜNK

A Pentel márka egy hagyományos japán cég által gyártott, kiváló minőségű termékeket jelent. A céget 1946-ban alapították, mely élén hosszú ideig maga a tulajdonos állt és mely manapság már világszerte ismert. Választékunk a klasszikus és divatos írószerektől a jelölő filcekig és a hobbi művészeti kellékekig terjed. Friss ötletekkel valósítjuk meg jövőképünket és meghatározzuk a jövőbeli trendeket.

A következő 70 évben is csak a legmagasabb minőségű anyagokat kívánjuk felhasználni a bevált termékek fejlesztésében és új ötletek megvalósításában annak érdekében, hogy a lehető legkomfortosabb írásélményt biztosítsuk az Ön számára. A Pentel termékekkel minden egyes nap olyan “eszközt” vehet a kezébe, mely kreatív ötletekre inspirálja Önt.

FILOZÓFIÁNK

“Eszközöket készítünk ahhoz, hogy formába önthesse gondolatait, érzéseit és átélhesse az önkifejezés örömét.”

A kiváló minőségű írást és művészeti igényeket, valamint a önkifejezést és fejlődést képviseljük.

A minőség vonatkozásában nem csak törekszünk a tökéletességre, hanem meggyőződésünk, hogy termékeink a legmagasabb minőségűek. Ezért a Pentel a következő ígéretet teszi:

“Elkötelezettek vagyunk termékeink magas minőségével kapcsolatban! Ezért anyag- és gyártási hibák esetén a Pentel bármilyen terméket megjavít vagy kicserél a törvényes garanciaidőn túl is. ”

KÖRNYEZET ÉS FENNTARTHATÓSÁG

A környezetbarát gyártás és a költséghatékonyság közötti egyensúly minden vállalkozás számára komoly kihívást jelent, és sokkal fontosabb, mint valaha, mivel a fenntarthatóság globális kérdés és mindenkit érint.

A Pentel RECYCOLOGY termékek használatával Ön is megmutathatja a környezetvédelem iránti elkötelezettségét. A RECYCOLOGY sorozat termékei a kicsi, zöld levelekről ismerhetők fel.

A Pentel RECYCOLOGY termékcsaláddal példát mutatunk. Környezetbarát íróeszközöket fejlesztünk és gyártunk, így jelentős mértékben hozzájárulunk a tiszta környezethez. Minden Pentel RECYCOLOGY termék mindig legalább 50% -ban újrahasznosított anyagból készül (az össztömeg alapján, a fogyó részeket kivéve), és ugyanolyan magas minőséget, tartósságot és megbízhatóságot kínál, mint más, szokásosan előállított Pentel termékek.

PENTEL A VILÁGBAN

A Pentel hálózata rendkívül szerteágazó. A hálózatnak köszönhetően kedvenc Pentel termékét Európa minden pontján megvásárolhatja.

A Pentel jelenleg Európában hat fiókkal rendelkezik, a hamburgi székhelyű Pentel GmbH a német és az osztrák piacot szolgálja ki, és az európai kereskedelmi partnerek disztribúciós központja is egyben. Az európai Pentel fióktelepeken kívül a Pentel termékeket számos más európai országban kínálják helyi forgalmazók útján.  A Pentel világszerte 21 irodával rendelkezik, és több mint 120 országba exportál.

A több, mint 10 gyártóközpont 70 évnyi tapasztalata a világszintű kereskedelmi hálózattal kombinálva adja a globális márka biztonságát.