Környezet és fenntarthatóság

A környezetbarát gyártás és a költséghatékonyság közötti egyensúly minden vállalkozás számára komoly kihívást jelent, és sokkal fontosabb, mint valaha, mivel a fenntarthatóság globális kérdés és mindenkit érint. A Pentel RECYCOLOGY termékek használatával Ön is megmutathatja a környezetvédelem iránti elkötelezettségét. A RECYCOLOGY sorozat termékei a kicsi, zöld levelekről ismerhetők fel.

Újrahasznosítás – a környezet érdekében

A Pentel RECYCOLOGY termékcsaláddal példát mutatunk. Környezetbarát íróeszközöket fejlesztünk és gyártunk, így jelentős mértékben hozzájárulunk a tiszta környezethez. Minden Pentel RECYCOLOGY termék legalább 50% -ban újrahasznosított anyagból készül (az össztömeg alapján, a fogyó részeket kivéve), és ugyanolyan magas minőséget, tartósságot és megbízhatóságot kínál, mint más, szokásosan előállított Pentel termékek. A termelés során nagy hangsúlyt fektetünk az erőforrás-hatékony és újrahasznosított anyagok felhasználására, a CO2-kibocsátás csökkentésére és a hulladék minimalizálására.

RECYCOLOGY termékcsaládunk folyamatosan bővül, az újrahasznosított anyagok aránya pedig egyfolytában növekszik. A termékcsomagolás is újrahasznosított anyagból készül, és használat után ismét hasznosítható. Mivel az újrahasznosítás hozzájárul a hulladék megelőzéséhez és az erőforrások megőrzéséhez, sok Pentel termék természetesen újratölthető.