Írás

Íráshoz a megfelelő íróeszközre van szükség. Olyanra, amely kellemes írásélményt biztosít, finoman ír, ugyanakor erős a színe – mindezen tulajdonságok megvannak a Pentel Energel termékekben. A mechanikus ceruzák választéka sokrétű. Ez nem utolsósorban a japán cég hagyományainak köszönhető, mivel ott a finoman író mechanikus ceruza a legfontosabb íróeszköz. Ha valami divatosabbra vágyik, akkor is talál megfelelőt az élénk színű, csillogó vagy fémes színű tintákkal töltött tollaink között.

Festés és rajzolás

Inspirálóak, színesek és ragyogó ötletek megvalósítói: ezek a Pentel Arts termékek. Minden lelkes és örömmel alkotó megtalálja a számára megfelelő terméket széles kínálatunkból, legyen az hobbi vagy művészeti termék. A felhasznált magas minőségű alapanyagoknak és ragyogó színeknek köszönhetően az összes termék kimagasló minőséget képvisel.

Jelölés és feliratozás

Ha Pentel filctollat választ, biztos lehet a termék kiemelkedő minőségében. Legyen az irodában, a műhelyben vagy otthon: az olyan eszközökkel történő munka, amelyek nem működnek megfelelően, idegesítő és időigényes. Számos filctollat extra hosszú írásképességgel hirdetnek – de mit ér az egész, ha a filctoll hegyét egy durvább felületen való használat azonnal tönkreteszi? Válasszon inkább jól átgondoltan megtervezett termékeket tartós heggyel és más hasznos tulajdonságokkal.