Divat lett a művészi kézírás

“Ezt én írtam”, ezt a mondatot hallva ki gondolt volna egy kreatív hobbira néhány évvel ezelőtt? Manapság a betűk a közösségi média platformjainak egyik felkapott témája, és a művészileg rajzolt betűtípusokra vonatkozó útmutatások is sokkal inkább jelen vannak ezek a felületeken, mint korábban bármikor voltak az írószer üzletekben.

Mi teszi ilyen izgalmassá, és mi a megfelelő eszköz ehhez? A betűírás népszerűsége a kreatív kézműves hobbik terjedésének is köszönhető, mert a szavak olyan műalkotásokká válnak, melyek tükrözik alkotójuk személyiségét és kreativitását. Az eredmény egy egyedi műalkotás rajzolt betűkkel és díszítő elemekkel. Szavak, idézetek, bölcsességek művészien megformálva, mert a kézírás újra divatba jött.

A Pentel Sign ecsettoll #touch néven is ismert. A 12 színben elérhető toll finom rostszálas, rugalmas heggyel rendelkezik. A rajzolt vonal vastagsága a nyomástól függ. Finom, művészi kézíráshoz kiváló és kezdők számára is megfelelő, mivel a toll a flexibilis rosthegynek köszönhetően rendkívül egyszerűen használható.

A Pentel Aquash Brush víztartályos ecset különösen kedvelt vízfesték használatakor. 4 ecsetméretben kapható, és kiválóan használható a saját tervezésű esküvői és születésnapi kártyákon lágy színátmenetek létrehozásához. Tipp: Rendkívül hatásos vízben oldódó arany és ezüst színekkel.

A hosszú ecsetvéggel rendelkező Pentel Color Brush színes ecsettoll ideális eszköz nagy méretű betűk írásához. Az ecset intenzív színű, vízben oldódó tintát tartalmaz 18 színben. Tipp: A festéket közvetlenül az ecset végén keverhetjük akár egymással, akár hígíthatjuk vízzel, így könnyedén hozhatunk létre új színeket és színárnyalatokat.

A Pentel Pocket Brush finom ecsetvéggel rendelkezik. A tollban lévő fekete tinta pigmentált, száradás után fény- és vízálló. Olyan feladatokhoz ajánlott, ahol a betűrajzolást más kreatív technikákkal kombinálják, mint például a színes árnyékolás vagy a betűk színezése.