Újdonságok a Pentel kínálatában

A Pentel folyamatosan megújuló termékkínálattal szolgálja ki a változó felhasználói igényeket. Ezen az oldalon legújabb termékeinkről adunk tájékoztatást. Az információkat rendszeresen frissítjük.
bl417 pentel

BL417 

PENTEL TWIN BRUSH PEN cover

Twin Brush Pen SES30W

53-pentel-nemzetkozi-gyermekrajzpalyazat

53. Rajzpályázat művek

53-pentel-nemzetkozi-gyermekrajzpalyazat

53. Gyermekrajzpályázat

The New CALME

Megérkezett a PenTools!

BL77 most már 20 színben!

Az egyik legkedveltebb Pentel zseléstoll, a BL77 színválasztéka újabb színekkel bővült, így már 20 színben elérhető!

A toll jellemzői: nyomógombos zseléstoll, exkluzív, fém hatású tolltest, fém klipsszel, rovátkolt fogózóna a kényelmes, csúszásmentes használatért, 0,7 mm hegyátmérő = 0,35 mm írásvastagság, tintaablakkal a kellemetlen meglepetések elkerülésére 🙂 Ultragyorsan száradó EnerGel tinta, 12 féle színben. Cserélhető betét (LR7).

Tölthető táblamarker most utántöltővel!

A folyadéktartálynak köszönhetően folyamatos a tinta áramlás és soha nem szárad ki. Acryl szálas, mindig alaktartó és strapabíró hegy. 94%-ban újrahasznosított anyagból készült, a Pentel Recyology termékcsalád tagja. A vele írt szöveg vízálló, tartós mégis szárazon eltávolítható. Az átlátszó testnek köszönhetően a folyadékszint egyszerűen követhető. Az átlagos táblamarkerekhez képest több, mint 2x nagyobb íráshossz.

Cikkszám: MW60M

Antibakteriális toll

A toll szára és kupakja is antibakteriális biocid tulajdonsággal rendelkező részecskéket (ezüst ion) tartalmaz.

Az ezüstionok lokalizálják a baktériumokat és megakadályozzák terjedésüket. Miután a baktériumok lerakódnak a toll felületén, az antibakteriális részecskék megakadályozzák azok terjedését, így a baktériumok 99%-a 24 órán belül elpusztul.

BK77AB golyóstoll 0.7 mm golyóátmérő, ami körülbelül 0.35 mm-es írásképet jelent, 1200 méter íráshossz (élettartam), könnyen sikló tinta, olajbázisú, 4 írásszínnel, cserélhető betéttel

Cikkszám: BK77AB

Sign Pen ecsettollak pigmentált tintával

A jól ismert, 24 színben elérhető Pentel Brush Sign Pen Ecsettollak pigmentált tintájú változata 3 színben. Itt is jelen van az acrylból készült tartós, hajlékony, mégis alaktartó hegy. A pigmentált tinta lényege, hogy vízzel érintkezve is stabil marad, nem kenődik el, tehát tökéletes művészi eszköz!

Cikkszámok:
SESP15-AX – fekete
SESP15-NX – szürke
SESP15-SPX – szépia

Olajpasztell kréták többféle kiszerelésben

A népszerű olajpasztell kréták most már 12, 16, 25, 36 és 50 db-os kiszerelésben is kaphatók. Szebbnél-szebb árnyalatok az örömteli alkotáshoz!

Cikkszámok: PHN-12, PHN-16, PHN-25, PHN-36, PHN-50

Új nyomógombos golyóstoll

Rollertoll azonnal száradó EnerGel- és dokumentumbiztos tintával. Teljesen gumiborítású tolltest! Hivatalos archiváló toll (német ISO 27668-2 tanúsítás). Pigmentált tinta, amely azonnal szárad és víz-, és fényálló. Tökéletes azok számára, akik sokat írnak vagy balkezesek. Íráskép: 0,35 mm.

Cikkszám: BLP437

Kétvégű ecsetfilc

Jellemzők:

  • Mindkét végén rugalmas ecsethegy, intenzív fekete szín,
  • az egyik végén: rostirón (1,2 mm – 2,5 mm) a másik végén flexibilis ecsetvég: átmérő: 4,35 – 4.65 mm, teljes fedési képesség: 10,2 – 12,5 mm
  • fekete., vízbázisú tinta
  • a termék ideális Mangához, Kalligráfiára, Illusztráláshoz, Karikatúrához

Cikkszám: SFW34

MW85 táblamarker 3 új színben

A 4 alapszín mellett mostantól további 3 új színben kapható a táblamarker.

Cikkszámok:
MW85-E – barna
MW85-F – narancssárga
MW85-V – lila

MWL5M táblamarker 4 új színben

A 4 alapszínen kívül mostantól további 4 színben is kapható a táblamarker.

Cikkszámok:
MWL5M – F – narancs
MWL5M – G – sárga
MWL5M – E – barna
MWL5M – V – lila