pentools

Minőségi termékek nagyszabású projektekhez

 

A PenTools by Pentel az írástól a tervezésen és a címkézésen keresztül a felmérésig: bármire is gondol, a projektek, amelyeken megtalálhatóak a kézjegyei, mindig különlegesek lesznek. A „PenTools by Pentel” terméksorozatot úgy fejlesztettük ki, hogy megfeleljen az Ön egyedi elvárásainak és projektjei követelményeinek. A kiváló minőségű írás- és címkézési termékek kimagasló tartóssággal párosulva segítenek a gyártóknak, kereskedőknek az építőiparban és az ambiciózus barkácsolóknak abban, hogy projektjeiket teljes sikerre vigyék.

Jelölés speciális felületeken

 

A PenTools író- és jelölőtermékek élénk, ragyogó pigmentjei hosszútávú, tartós eredményt biztosítanak az összes hétköznapi felületen, valamint az ipari termelésben és a különböző szakmai területeken előforduló piszkos, enyhén olajos, poros vagy érdes felületeken. Akár kihívásokkal teli munkakörnyezetben, akár csak papírra írásra vagy jelölésre használja a PenTools termékeket, egy kiváló minőségű, megbízható eszközt kap, amely megfelelő mértékű támogatást kínál projektje számára.

Széles választék profik és otthoni felhasználók számára

 

A PenTools termékcsalád különösen strapabíró és hosszú élettartamú termékeket tartalmaz, amelyeket úgy terveztünk, hogy segítő kezet nyújtsanak az Ön egyedi kihívásaihoz. Szinte minden munkakörnyezethez és bármilyen felülethez van egy hozzáillő, kiváló minőségű Pentel termék. Ez a sorozat minden bizonnyal megfelelő eszközt kínál projektjeihez: akár az építkezésen, akár otthon, különböző anyagok felületeihez, mint a fém, a műanyag, a fa vagy papír – vagy speciális felhasználási esetekre.

Tapasztalatból származó ajánlás

 

A PenTools terméksorozat a minőségen túl a know-how-ról és a szakértelemről is szól. Használja ki a Pentel 75 éves sikeres üzletét, melynek során ügyfelei számára termékről termékre fejlesztett és gyártott. Több millió eladott termékével a Pentel a világ egyik legnagyobb íróeszköz-gyártója. A Pentel irodai, iskolai, barkácsolási, hobbi és művészeti felhasználásra, valamint ipari gyártásra és mesterségek számára kínál termékeket. Az ezekből az üzleti szegmensekből nyert ismereteket felhasználtuk az új PenTools termékcsaládban kínált termékek megtervezéséhez.

Pentel Újdonságok

 

A Pentel folyamatosan megújuló termékkínálattal szolgálja ki ügyfeleit.

Itt elérhető minden új hírünk!

 

PenTools eszközkereső

 

 

Segítünk megtalálni a számodra megfelelő eszközt!

 

Pentel Ötletek

 

Inspirációkból születnek az ötletek. Az ötletek pedig műalkotásokká válnak.

Engedd szabadjára kreativításod!

 

Pentools by pentel

A Pentel íróeszközöket, rajzoláshoz, címkézéshez, javításhoz, archiváláshoz, kiemeléshez szükséges termékeket, valamint kreatív termékek nagyszerű portfólióját gyártja hobbi, barkács és művészek számára.

Az 1946-ban Japánban alapított Pentel 1968 óta van Európában, és napjainkban globális szereplő. A Pentelnek 6 leányvállalata van Európa-szerte, valamint hivatalos forgalmazói.