Mechanikus ceruzák és irónbelek

 A Pentel mechanikus ceruzák választéka rendkívül változatos. Az egyszerű hétköznapi kivitelűtől a divatos és innovatív fejlesztésekig, amelyekben a irónbél nem törik el, minden megtalálható a portfóliónkban. Ez nem utolsósorban a japán cég hagyományainak köszönhető, mivel ott a szépen író mechanikus ceruza a legfontosabb íróeszköz. Hasznos információkat talál lentebb a vonal vastagságról, a keménységi fokról és egyéb témákról a mechanikus ceruzákkal kapcsolatban.

A ceruza keménysége

Milyen a ceruza keménysége?

A Pentel kínálatában számos olyan mechanikus ceruza található, amelyek finom irónbéllel vannak megtöltve. A kívánt alkalmazástól függően több keménységi fok közül választhat. A keménységi fokot a két fő komponens, az agyag és a grafit keverési aránya határozza meg. Minél magasabb a grafit tartalom, annál feketébb és puhább az irónbél.

Utántöltő táblázat

Keresse meg a megfelelő irónbelet – gyorsan és egyszerűen

Néha nem olyan könnyű megtalálni a megfelelő utántöltőt egy mechanikus ceruzához. Ez nem lesz többé probléma, csak nézze át az alábbi táblázatot!

A törésbiztos irónbél bemutatása

Miért nem törnek el a Pentel irónbelek?

Hogyan lehet, hogy még a Pentel legfinomabb, 0,2 mm-es finom irónbelei sem törnek el terhelés alatt?

Ez a Pentel zseniális törésbiztos rendszerének köszönhető. Az Orenz mechanikus ceruza rendelkezik ezzel a kifinomult technológiával, ezért az íróeszközök piacán egyedülálló. A csúszó és teljesen behúzható irónbél-vezetőnek köszönhetően a finom irónbelet a bélvezető cső folyamatosan védi. Ez az innovatív technológia biztosítja, hogy még az ultrafinom 0,2 mm-es finom irónbelek is ellenálljanak az írás nyomásának, és ne törjenek el. Az automatikusan becsúszó bélvezetőnek köszönhetően 1 kattintás elegendő, és megállás és állandó kattintgatás nélkül használható a mechanikus ceruza.

Ezen felül Pentel a világ legerősebb irónbelére támaszkodik. Az AinStein finom irónbelek rendkívül törhetetlenek és extra stabilak a kerámia méhsejt-szerkezetnek köszönhetően. Ezzel a technológiával a Pentel az első gyártó a piacon, amely 0,2 mm-es mechanikus ceruzákat és finom irónbeleket kínál.