Filozófiánk

“Eszközöket készítünk ahhoz, hogy formába önthesse gondolatait, érzéseit és átélhesse az önkifejezés örömét.”

Mit jelent a “Pentel” szó? Valójában két szó összetétele: a “pen” tollat illetve íróeszközöket jelent,  második fele a “tell” pedig, a kommunikációra utal: a kiváló minőségű írást és művészeti igényeket, valamint az önkifejezést és fejlődést támogatjuk.

Átfogó választékunk szinte minden felhasználási területre kínál termékeket: otthonra, iskolába, irodába, kereskedelembe, ipari környezetbe, a klasszikus írószerektől a jelölő filcekig és a színes kreatív termékekig. Kiemelten fontos számunkra, hogy környezetbarát és fenntartható termékeket gyártsunk Önnek. Ezért a legtöbb termék újratölthető, és magas az újrahasznosított anyagok aránya.

A Pentel ígérete

A minőség vonatkozásában nem csak törekszünk a tökéletességre, hanem meggyőződésünk, hogy termékeink a legmagasabb minőségűek. Ezért a Pentel a következő ígéretet teszi:

“Elkötelezettek vagyunk termékeink magas minőségével kapcsolatban! Ezért anyag- és gyártási hibák esetén a Pentel bármilyen terméket megjavít vagy kicserél a törvényes garanciaidőn túl is. ” *

* Ez a garancia azokra a termékekre vonatkozik, amelyeket a hamburgi Pentel GmbH értékesített, és amelyekben a hiba a szokásos és rendeltetésszerű használat során történt. A tinták szokásos élettartamának, valamint a további műszaki fejlesztéseknek és a termék tulajdonságainak figyelembevétele szükséges.