Bullet Journal

Kézzel készült és egyedi. A “Bullet Journal” és a kézírás a közösségi felületek kedvenc, visszatérő témái. Olyannyira, hogy a művészi kézírással kapcsolatos útmutatók jelenléte sokkal gyakoribb ezeken a platformokon, mint korábban valaha is volt a boltokban. A legszükségesebb hozzávalók: kreativitás, papír és élénk színek. A Pentel kreatív termékei számos technikához használhatóak, így segítségükkel sok-sok ötlet megvalósítható.

A művészi kézírás népszerű eszköze a Pentel Sign Pen Brush ecsettoll. A filctollal, – amelyet gyakran “Pentel Touch”- ként emlegetnek – finom, filigrán fel- és lefelé futó vonalak rajzolhatók, melyek a 12 szín egyikével hangsúlyosabbá tehetők.

A művészien megrajzolt betűk sokkal dinamikusabb hatást keltenek, ha olyan ecsettollakkal rajzolják meg őket, mint a Pentel Color Brush tollak, melyekkel a felfelé induló vonalak rendkívül finomak, míg a lefelé futók tetszetősen teltek lesznek. Kreatív tipp: próbálja ki az ecsettollat texturált papíron is! A meg-megtörő vonalak élénkséget, mozgalmasságot kölcsönöznek.

Bullet Journal készítéséhez is kiválóak a Pentel kettős színhatású, fémesen csillogó Hybrid Dual Metallic Glitter zselés tollai. Mint hab a tortán, úgy mutatnak majd a fontos bejegyzéseknél a csillámos színek. Kiemeléshez: a csillámló szemcsék az írás színében szikráznak, így a végeredmény összehasonlíthatatlanul ragyogó lesz.

Az Energel tollak elengedhetetlen kellékei a Bullet Journal készítésnek. Kényelmes írást biztosítanak, mind az azonnal száradó tintának, mind a gumis fogórésznek köszönhetően. Az elérhető 12 színt variálva pedig egyedi és változatos tartalmakat hozhatunk létre, melyekre öröm lesz ránézni.