Művészeti kellékek

Inspirálóak, színesek és ragyogó ötletek megvalósítói: ezek a Pentel Arts termékek. Minden lelkes és örömmel alkotó megtalálja a számára megfelelő terméket széles kínálatunkból, legyen az hobbi vagy művészeti termék. A felhasznált magas minőségű alapanyagoknak és ragyogó színeknek köszönhetően az összes termék kimagasló minőséget képvisel.

Vízfestés:
Az akvarellfestés nagyon fontos kelléke a vázlatfüzet. Figyeljen arra, hogy megfelelően ragasztott rajzfüzetet használjon. Ideális esetben a lapok két széle is ragasztott, de az a legjobb, ha mind a négy oldalt ragasztják. A ragasztásnak köszönhetően a papír nem hullámosodik a festés során. 3 típusú papír van:

Melegen sajtolt papír:
A melegen sajtolt papír finomszemcsés, amelynek nagyon sima a felülete. Ez a papír különösen akkor ajánlott, ha a festék egyenletes felhordását tervezzük.

Mechanikus ceruzák és irónbelek

 A Pentel mechanikus ceruzák választéka rendkívül változatos. Az egyszerű hétköznapi kivitelűtől a divatos és innovatív fejlesztésekig, amelyekben az irónbél nem törik el, minden megtalálható a portfóliónkban. Ez nem utolsósorban a japán cég hagyományainak köszönhető, mivel ott a szépen író mechanikus ceruza a legfontosabb íróeszköz. Hasznos információkat talál lentebb a vonal vastagságról, a keménységi fokról és egyéb témákról a mechanikus ceruzákkal kapcsolatban.

Hogyan lehet, hogy még a Pentel legfinomabb, 0,2 mm-es finom irónbelei sem törnek el terhelés alatt? Ez a Pentel zseniális törésbiztos rendszerének köszönhető. Az Orenz mechanikus ceruza rendelkezik ezzel a kifinomult technológiával, ezért az íróeszközök piacán egyedülálló. A csúszó és teljesen behúzható irónbélvezetőnek köszönhetően a finom ironbelet az irónbélvezető cső folyamatosan védi. Ez az innovatív technológia biztosítja, hogy még az ultravékony 0,2 mm-es finom irónbelek is ellenálljanak az írás nyomásának, és ne törjenek el. Az automatikusan becsúszó irónbélvezetőnek köszönhetően 1 kattintás elegendő, és megállás és állandó kattintgatás nélkül használható a mechanikus ceruza.

Filctollak

Ha Pentel filctollat választ, bízhat a termék kiemelkedő minőségében. Legyen az irodában, a műhelyben vagy otthon: az olyan eszközökkel történő munka, amelyek nem a kívánt módon működnek, idegesítő és időigényes. Számos filctollat extra hosszú írásképességgel hirdetnek – de mit ér az egész, ha a filctoll hegyét egy durvább felületen való használat azonnal tönkreteszi? Válasszon inkább jól átgondoltan megtervezett termékeket tartós heggyel és más hasznos tulajdonságokkal.

Időnként nem olyan könnyű megtalálni a megfelelő filcet az adott feladathoz. Áttekintő táblázatunk segít eligazodni a filctollak között. Azonnal megtudhatja, hogy melyik filctoll melyik felületre a legjobb!