Pentools by pentel

pentools íróeszköz

PenTools íróeszköz kereső!

Pentools írószerszám – széles választék profik és otthoni felhasználók számára

 

A PenTools írószerszám, termékcsalád különösen strapabíró és hosszú élettartamú termékeket – markereket, jelölőt, mechanikus töltőtollat, filctollakat – tartalmaz, amelyeket úgy terveztünk, hogy segítő kezet nyújtsanak az Ön egyedi kihívásaihoz. Szinte minden munkakörnyezethez és bármilyen felülethez van egy hozzáillő, kiváló minőségű Pentel termék.

 

 

 

Ez a sorozat minden bizonnyal megfelelő eszközt kínál projektjeihez: akár az építkezésen, akár otthon, különböző anyagok felületeihez, mint a fém, a műanyag, a fa vagy papír – vagy speciális felhasználási esetekre.

A PenTools keresője segít Önnek a termékcsalád eszközei képességeinek magasfokú kiaknázásában, hogy Ön mindig a legmegfelelőbb íróeszközzel tudjon dolgozni és elégedetten fejezze be projektjeit.

 

 

Pentools felület mátrix
fa felület
üveg felület
gipszkarton felület
csempe felület
gumi felület
tábla - iskolatábla
kő tégla felület
műanyag felület
réz felület
fém felület
papír felület
beton felület
rozsdás felület
kartonpapír
Pentools by pentel

A Pentel íróeszközöket, rajzoláshoz, címkézéshez, javításhoz, archiváláshoz, kiemeléshez szükséges termékeket, valamint kreatív termékek nagyszerű portfólióját gyártja hobbi, barkács és művészek számára.

Az 1946-ban Japánban alapított Pentel 1968 óta van Európában, és napjainkban globális szereplő. A Pentelnek 6 leányvállalata van Európa-szerte, valamint hivatalos forgalmazói.