AM13

AM13-toltotoll
am13-toltotoll

A Pentel AM13 mechanikus toll egyesíti a mechanikus toll előnyeit az ipari ceruzákkal, köztük az ácsíróeszközökre jellemző széles vonalszélességgel. A ceruzahasználók mindig pontos, széles és jól látható jelre számíthatnak, anélkül, hogy a ceruzahegyezésre időt kellene pazarolniuk. A csúszóhüvely hosszú és stabil, hogy egyenes vonalzóval vagy sablonokkal is könnyen használható legyen, a ceruzahegy és az írófelület egyaránt szem előtt marad az optimális jelölési eredmény érdekében. Használat után a ceruzahegy visszahúzható a mechanikus toll szárába, hogy megóvja azt a véletlen letöréstől. A Pentel AM13 mechanikus ceruza tökéletes eszköz mindenki számára – az otthoni felhasználóktól a profikig.

Az extra széles, 1,3 mm-es vonalszélességnek köszönhetően a mechanikus ceruza ideális a fával, betonnal és kerámiával kapcsolatos projektekhez: minden jel vagy jegyzet pontos és jól látható, de nem maradandó. A Pentel AM13 mechanikus ceruza a hagyományos írási és rajzolási feladatokkal is könnyedén megbirkózik.  Könnyű vele dolgozni, és olyan praktikus funkciókkal van felszerelve, mint a csúszásmentes, latexmentes markolatzóna, a kupakkal ellátott radír és a fémcsipesz, az AM13 egy mindenes, amely éppúgy alkalmas a mindennapi használatra, mint a vonalzóval vagy sablonokkal végzett nagy pontosságú munkára.

beton felület

Beton

fa felület

Fa

gipszkarton felület

Gipszkarton

kő  felület

am13-pentools
Jellemzők
  • Grafit hegy 1,3 mm vonalszélességgel, HB keménységgel

 

  • A csúszóhüvely megvédi a betétet a töréstől

 

  • A csúszóhüvely gyors és pontos munkát biztosít egyenes élekkel és sablonokkal

 

  • A munkák tervezéséhez és címkézéséhez, a vágandó élek jelöléséhez, lyukak fúrásához stb.

 

  • Ideális száraz fa, parketta, laminált padló, beton, kő vagy gipszkarton megmunkálása során.

 

  • Könnyű szintetikus test, csúszásmentes markolatzónával, fémkapoccsal és cserélhető radírral.

 

  • 8 db betéttel csomagolva
vonalerősség
utántölthető
Pentools felület mátrix

FA

CSEMPE

FÉM

ROZSDÁS

ÜVEG

GUMI

MŰANYAG

PAPÍR

TÁBLA

KARTON

GIPSZKARTON

RÉZ

BETON

ESZKÖZKERESŐ

Pentools by pentel

A Pentel íróeszközöket, rajzoláshoz, címkézéshez, javításhoz, archiváláshoz, kiemeléshez szükséges termékeket, valamint kreatív termékek nagyszerű portfólióját gyártja hobbi, barkács és művészek számára.

Az 1946-ban Japánban alapított Pentel 1968 óta van Európában, és napjainkban globális szereplő. A Pentelnek 6 leányvállalata van Európa-szerte, valamint hivatalos forgalmazói.