folyékony kréta filc smw26

am13-toltotoll

A Pentel Liquid Glass and Chalk Marker SMW26 folyékony kréta filc egy nedves kréta, amely bármilyen sima és zárt felületen használható. Miután a krétafilcet megpumpáltuk az alapozáshoz, a benne lévő folyékony tintával a legtöbb üvegfelületre és más sima felületekre, például tükrökre vagy hagyományos palatáblákra írhatunk. A felhordás után a nagy fedőképességű, vízbázisú tinta a folyékony krétához hasonló hatást kelt, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó különleges effektusokat hozzon létre. A tinta megszáradás után az üvegen időjárásálló. A SMW26 egy ideiglenes jelölésre szolgáló filctoll, amely maradék nélkül eltávolítható.

A Pentel SMW26 folyékony krétafilc kétféle hegyet tartalmaz egyben – , mindkét végén kemény szálas hegy: a hegyet egyszerűen megfordítva a golyós hegyet vésőhegyre lehet cserélni. Ideális üvegre (pl. autószalonokban vagy üvegjavító szervizekben), vásárlói bejelentésekhez és dekoratív alkalmazásokhoz a kiskereskedelemben (pl. kirakatban való használat), szállodákban és éttermekben (pl. étlapok tábláin) és barkácsprojektekben (pl. kreatív munka ablakokon vagy üvegtárgyakon).

beton felület

Papír

beton felület

Tábla

gipszkarton felület

Csempe

gipszkarton felület

Csempe

am13-pentools
Jellemzők
  • A tinta felvitelkor folyékony kréta-szerű hatást kelt

 

  • Bármilyen sima és tömített felületen használható

 

  • Pigmentált, nagy fedőképességű tinta

 

  • Alacsony illóanyag tartalmú és Vízbázisú

 

  • Ideiglenes jelöléshez

 

  • Sima felületeken nedves vagy száraz ruhával letörölhető

 

  • Egy toll, két hegy (golyós és vésőhegy)

 

Fontos: A filctoll maradandó nyomokat hagyhat porózus vagy nem teljesen tömített felületeken. Nedves ruhával törölje le a táblafóliákat: vegye figyelembe, hogy egyes fóliatípusokon a filctoll maradványai maradhatnak. Először mindig egy feltűnésmentes területen végezzen próbát.

 

vonalerősség
vonalerősség
utántölthető
Pentools felület mátrix

FA

CSEMPE

FÉM

ROZSDÁS

ÜVEG

GUMI

MŰANYAG

PAPÍR

TÁBLA

KARTON

GIPSZKARTON

RÉZ

BETON

ESZKÖZKERESŐ

Pentools by pentel

A Pentel íróeszközöket, rajzoláshoz, címkézéshez, javításhoz, archiváláshoz, kiemeléshez szükséges termékeket, valamint kreatív termékek nagyszerű portfólióját gyártja hobbi, barkács és művészek számára.

Az 1946-ban Japánban alapított Pentel 1968 óta van Európában, és napjainkban globális szereplő. A Pentelnek 6 leányvállalata van Európa-szerte, valamint hivatalos forgalmazói.