MMP20 lakkmarker

am13-toltotoll

A szárazföldön, a vízben vagy a levegőben. Bárhol és bármikor is legyen a Pentel MMP20 Lakmarker Önt nem hagyja cserben.

A MMP20 lakkmarker könnyű szintetikus testtel és hosszan tartó, tartós tintával tervezett festékmarkerek vízállóak, fényállóak és oldószerekkel szemben ellenállóak – még a legkeményebb környezetben is, beleértve az autóipart is. A jelölő tintája lenyűgözően tartós, strapabíró és időjárásálló jelölést biztosít szinte bármilyen, a gyártásban vagy a szakiparban jellemző felületen.

A Pentel Lakkmarker nagy fedőképességű, kiváló színfényességű és 15 élénk színben pigmentált tintával sokoldalú kültéri filctollként is ideális barkácsoláshoz, hobbi- és kerti használatra – valamint sokféle kreatív alkalmazáshoz. A filctoll xilénmentes tintája és a kemény, közepes méretű kúpos hegye megkönnyíti a pontos jelölést még az enyhén olajos, poros, nedves, szennyezett vagy sötét színű felületeken is.

Ez az univerzális használatra szánt festékjelölő tinta nem folyik, gyorsan szárad, továbbá ideális választás az alkatrészek és munkadarabok minőségellenőrzési, valamint vizsgálati alkalmazásainak széles skálájához . A fényes, festékszerű tinta bármilyen nem porózus felületen megtapad, és nagyfokú fedőképességet biztosít fémfelületeken, műanyagon, üvegen és gumin.

gumi felület

Gumi

beton felület

Réz

gipszkarton felület

Fém

gipszkarton felület

Műanyag

am13-pentools
Jellemzők
  • Festékjelölő tinta, tartós és nagy fedőképességű

 

  • Gyorsan száradó, vízálló még olajos, nedves, poros vagy zsíros felületen is.

 

  • Fényálló és oldószerekkel szemben ellenálló

 

  • Kúpos hegy, vonalszélesség 3,0 mm, kupakkal

 

  • 15 élénk, pigmentált színben

 

  • Nagyfokú fedőképesség fémfelületeken, műanyagon, üvegen és gumin

 

 

vonalerősség
pigment alapu
utántölthető
Pentools felület mátrix

FA

CSEMPE

FÉM

ROZSDÁS

ÜVEG

GUMI

MŰANYAG

PAPÍR

TÁBLA

KARTON

GIPSZKARTON

RÉZ

BETON

ESZKÖZKERESŐ

Pentools by pentel

A Pentel íróeszközöket, rajzoláshoz, címkézéshez, javításhoz, archiváláshoz, kiemeléshez szükséges termékeket, valamint kreatív termékek nagyszerű portfólióját gyártja hobbi, barkács és művészek számára.

Az 1946-ban Japánban alapított Pentel 1968 óta van Európában, és napjainkban globális szereplő. A Pentelnek 6 leányvállalata van Európa-szerte, valamint hivatalos forgalmazói.