n50-n60

Pentel íróeszköz
N50 N60

A Pentel Pen termékcsalád n50 és n60 markerei kiváló minőségű univerzális eszközök és praktikus napi segítők a jelölési és címkézési feladatok széles skálájához. A masszív markercsúcs rendkívül strapabíró és robusztus, még durva felületeken is.

Az N50 és N60 markerek alumínium testtel rendelkeznek, praktikus, hagyományos formátumban, így könnyen és kényelmesen foghatók minden felhasználó számára.

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a robusztus és hosszú élettartamú Pentel Pen marker tökéletes választás a napi jelölési és címkézési munkákhoz.

A lenyűgöző megbízhatóságot és minőséget kínáló Pentel Pen sorozat markerei több mint 60 éve a Pentel termékcsalád részét képezik.

Az ezekben a tollakban található tartós tinta sokféle anyagon használható, beleértve az üveget, fémet, fát, műanyagot, és még a zord környezetet is.

A Pentel Pen egy egyszerű marker univerzális használatra – a műhelytől az irodáig, gépműhelyig vagy ipari gyártósorig.

fém felület

FÉM

fa felület

Fa

műanyag felület

MŰANYAG

üveg felület

ÜVEG

n50 bullet
Jellemzők
  • Ideális folyamatos jelölési munkákhoz, beleértve a minőség-ellenőrzést és az alkatrészjelölést, hiszen 1000 m íráshosszal rendelkezik.
  • Tartós és robusztus kúpos vagy nyesett hegy, amely kopásmentesen formázható, tökéletes zord környezetben való használatra
  • Robusztus alumínium test, mely gépi tokmányokhoz is használható
  • Szinte bármilyen felületen használható, beleértve az üveget, fémet, fát és műanyagot
  • 8 féle színben kapható
  • Akril hegye különösen alaktartó, valamint rendkívül ellenálló és akár 7 kg-os nyomóerőt is kibír.
n60 chisel
hegy n50 n60
aluminium test n50 n60
vízálló n50 n60
véső hegy n50 n60
Pentools felület mátrix

FA

CSEMPE

FÉM

ROZSDÁS

ÜVEG

GUMI

MŰANYAG

PAPÍR

TÁBLA

KARTON

GIPSZKARTON

RÉZ

BETON

ESZKÖZKERESŐ
Pentools by pentel

A Pentel íróeszközöket, rajzoláshoz, címkézéshez, javításhoz, archiváláshoz, kiemeléshez szükséges termékeket, valamint kreatív termékek nagyszerű portfólióját gyártja hobbi, barkács és művészek számára.

Az 1946-ban Japánban alapított Pentel 1968 óta van Európában, és napjainkban globális szereplő. A Pentelnek 6 leányvállalata van Európa-szerte, valamint hivatalos forgalmazói.