Pentel íróeszköz
n50s

A Pentel Pen permanens filctollak kiváló minőségű univerzális filctollak és praktikus mindennapi segítők a jelölési és címkézési feladatok széles skálájához. A markerhegyek rendkívül strapabíróak és robusztusak, még durva felületeken való használat esetén is.

A robusztus alumínium test elég erős ahhoz, hogy szerszámgépekbe is be lehessen szorítani. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a robusztus és hosszú élettartamú Pentel Pen tökéletes választás minden olyan munkához, ahol nagy teljesítményre és megbízhatóságra van szükség.

N50S

Az N50S permanens filctoll extra finom golyós hegyű, így ideális a finom vonalszélességű alkatrészek pontos jelölésére és címkézésére – akár a szakmában, akár a barkács- és hobbiprojektekben.

 

N50XL

A Pentel Pen N50XL permanens filctoll extra széles vésett heggyel rendelkezik, amely tökéletes minden olyan munkához, ahol a jelölésnek nagy területet kell lefednie és különösen jól láthatónak kell lennie. Alkalmazási területei közé tartoznak a táblák és a kivágott vagy tárolt faanyagok tartós jelölése és címkézése, valamint a jól látható jelölési munkák a raktározási és logisztikai műveletekben.

 

Az N50S és az N50XL tollakban használt tartós tinta gyorsan száradó, vízálló és ellenáll számos oldószernek és olajnak. A tinta ideális még olajos, poros, nedves vagy piszkos felületeken, valamint az anyagok széles skáláján, kiemelten üveg, fém, fa és műanyag felületeken is.

 

pentools réz

RÉZ

fa felület

Fa

műanyag felület

MŰANYAG

üveg felület

ÜVEG

n50XL
Jellemzők
  • Oldószerekkel szemben ellenálló, tartós tinta – jó tintafedés még olajos, nedves vagy piszkos felületeken is.

 

  • Tartós, robusztus hegy – hosszú ideig megtartja alakját, anélkül, hogy megkopna, tökéletes a zord környezetben való használathoz.

 

  • Extra széles íróheggyel ellátott N50XL jól látható, nagyméretű jelölési feladatokhoz, valamint extra finom hegyű N50S nagy pontosságú jelöléshez

 

  • Robusztus alumínium test, mely gépi tokmányokhoz is használható

 

  • Szinte bármilyen felületen használható, beleértve az üveget, fémet, fát és műanyagot

 

  •  4 színben kapható
n50S
hegy n50 n60
aluminium test n50 n60
vízálló n50 n60
véső hegy n50 n60
Pentools felület mátrix

FA

CSEMPE

FÉM

ROZSDÁS

ÜVEG

GUMI

MŰANYAG

PAPÍR

TÁBLA

KARTON

GIPSZKARTON

RÉZ

CSEMPE

ESZKÖZKERESŐ

Pentools by pentel

A Pentel íróeszközöket, rajzoláshoz, címkézéshez, javításhoz, archiváláshoz, kiemeléshez szükséges termékeket, valamint kreatív termékek nagyszerű portfólióját gyártja hobbi, barkács és művészek számára.

Az 1946-ban Japánban alapított Pentel 1968 óta van Európában, és napjainkban globális szereplő. A Pentelnek 6 leányvállalata van Európa-szerte, valamint hivatalos forgalmazói.