n75w dupla
n75w-dupla

A Pentel Twin Tip N75W permanens filctoll egy univerzális filctoll, amely különösen alkalmas műanyag felületekhez. Az N75W dupla hegye közül az első egy finom hegy, amely egy enyhe rugós működéssel rendelkezik, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a jelölési munka során nagyobb nyomást gyakoroljanak az extra finom vonalról a finomra való váltáshoz.

A toll másik végén található közepes méretű szálas hegy vastagabb vonalszélességet biztosít, amikor a pontosság kevésbé fontos. A Pentel Twin Tip tartós filctollal készített jelölés kivételesen maszat- és vízálló, és nemcsak műanyagon, hanem például a háztartásban található egyéb felületek és anyagok széles skáláján, például üvegen, fémen és fán is tartósan alkalmazható.

A praktikus szabványos méretének, valamint a praktikus kupaknak és klipsznek köszönhetően ez a tartós filctoll a megfelelő toll a mindennapi munkákhoz, amelyek tartós jelölést vagy címkézést igényelnek, továbbá ideális mindenes jelölő az építőipari és vízvezeték-szerelési munkákhoz, valamint sokoldalú és hasznos eszköz minden szakmunkás és barkácsrajongó számára.

kartonpapír

Kartonpapír

fa felület

Fa

műanyag felület

Műanyag

fém felület

Fém

n75w-duplahegy
Jellemzők
  • Tartós tinta, rendkívül ellenálló az elkenődéssel és a feloldódással szemben műanyagon, valamint üvegen, ragasztószalagon, nehéz papírokon, CD/DVD-ken, acél- és fatermékeken.

 

  • Két, egymástól eltérő hegy kínál választási lehetőséget a különböző vonalvastagságok között

 

  • Két, egymástól eltérő hegy kínál választási lehetőséget a különböző vonalvastagságok között

 

  • Finom golyós hegy, vonalszélesség 0,3 mm

 

  • Közepes golyós hegy, vonalszélesség 1,2 mm

 

  • Praktikus műanyag test kupakkal és csíptetővel

 

  •  3 színben kapható
smell pentools
vízálló n50 n60
Pentools felület mátrix

FA

CSEMPE

CSEMPE

FÉM

ROZSDÁS

ÜVEG

GUMI

MŰANYAG

PAPÍR

TÁBLA

KARTON

GIPSZKARTON

RÉZ

BETON

ESZKÖZKERESŐ

Pentools by pentel

A Pentel íróeszközöket, rajzoláshoz, címkézéshez, javításhoz, archiváláshoz, kiemeléshez szükséges termékeket, valamint kreatív termékek nagyszerű portfólióját gyártja hobbi, barkács és művészek számára.

Az 1946-ban Japánban alapított Pentel 1968 óta van Európában, és napjainkban globális szereplő. A Pentelnek 6 leányvállalata van Európa-szerte, valamint hivatalos forgalmazói.