rollertoll blp77

am13-toltotoll

A BLP77 rollertoll folyékony, zselés, pigmentált, fényálló tintával, az EnerGel Document tintát sikeresen tanúsították az ISO 27668-2 szabvány szerint, ezért kifejezetten dokumentumokon való használatra szánták, ezáltal az EnerGel Document az íróasztalfiókok eszköztárának nélkülözhetetlen részévé válik. A tinta egyszerre vízálló és maszatolásbiztos: kültéri körülmények között a tinta időjárásálló, valamint nem folyik vagy válik olvashatatlanná még csepergő esőben vagy nedves papíron sem. A tinta fontos tulajdonsága továbbá, hogy nem radírozható és nem eltávolítható, valamint saválló. Ez teszi a BLP77 rolleriron géltollat a speciális követelményeket támasztó alkalmazások – például az archiválási munkák – számára a legmegfelelőbb eszközzé.

Az eredeti EnerGel tinta ragyogó színekkel, kiváló kontúrélességgel ír, gyorsan szárad, nem folyik és nem kenődik el a papíron. A golyós, folyékony zseléstoll elegáns, teljesen fekete burkolata tartós fém íróheggyel van ellátva, és egy erős fémcsipesszel, valamint egy gumírozott zónával is rendelkezik, amely jobb fogást biztosít írás közben. A BLP77 rollertoll  54%-ban újrahasznosított anyagokból készült, és a legtöbb EnerGel tollhoz hasonlóan ez is újratölthető.

beton felület

Papír

beton felület

Kartonpapír

gipszkarton felület

Gipszkarton

am13-pentools
Jellemzők
  • Az ISO 27668-2 szabvány szerint tanúsított, dokumentumok aláírására és egyéb alkalmazásokhoz tervezett eltávolíthatatlan tintával író golyóstoll

 

  • Pigmentált, fényálló és vízálló tinta

 

  • Nem eltávolítható, saválló tinta

 

  • Nem kenődik, gyorsan szárad, alacsony nyomású toll – ami azt jelenti, hogy balkezeseknek is tökéletes.

 

  • Fém csipesszel és gumírozott zónával a jobb fogásért írás közben

 

  • Vonalszélesség 0,35 mm, 5 tintaszínben

 

  • 54%-ban újrahasznosított anyagokból készült

 

  • Újratölthető

 

vonalerősség
vonalerősség
vonalerősség
vonalerősség
utántölthető
Pentools felület mátrix

FA

CSEMPE

FÉM

ROZSDÁS

ÜVEG

GUMI

MŰANYAG

PAPÍR

TÁBLA

KARTON

GIPSZKARTON

RÉZ

BETON

ESZKÖZKERESŐ

Pentools by pentel

A Pentel íróeszközöket, rajzoláshoz, címkézéshez, javításhoz, archiváláshoz, kiemeléshez szükséges termékeket, valamint kreatív termékek nagyszerű portfólióját gyártja hobbi, barkács és művészek számára.

Az 1946-ban Japánban alapított Pentel 1968 óta van Európában, és napjainkban globális szereplő. A Pentelnek 6 leányvállalata van Európa-szerte, valamint hivatalos forgalmazói.