WHITE pentools
X100w

A kompakt Pentel X100W festékmarker permanens tintával rendelkezik, amely gyorsan szárad és nem oldódik. Ez a nagy fedőképességű és jól látható fehér tinta azt jelenti, hogy a filctoll még olajos, nedves vagy piszkos felületeken is használható. A kifejezetten ipari felhasználásra kifejlesztett pigmentált tinta maszatolásmentes, vízálló, fényálló és számos oldószerrel szemben ellenálló, így tökéletesen alkalmas tartós jelölésre. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a jelölő megbízható választás a gyors jelölési feladatokhoz a legkülönbözőbb nem porózus felületeken.

A robusztus, széles alumíniumcsővel ellátott marker észrevehetően rövidebb és vastagabb, mint más markerek. Ezzel az extra rövidített formátummal az X100W könnyen megfogható különböző méretű munkakesztyűben vagy zárt ökölben, és még a nehezen hozzáférhető helyeken is használható. Emellett könnyen elfér bármely nadrág- vagy kabátzsebben.

Az X100W test elég stabil ahhoz, hogy a szerszámgépekben is rögzíthető legyen, anélkül, hogy elhajlana. Ezek a tulajdonságok együttesen meghosszabbítják a marker élettartamát, így az építőiparban, szakmunkásképzésben vagy ipari alkalmazásokban használható, praktikus és nélkülözhetetlen eszközzé teszik.

rozsdás felület

Rozsda

fa felület

Fa

gumi felület

Gumi

kő  felület

Pentools x100w
Jellemzők
  • Tartós, fehér pigment alapú és nagy fedőképességű festéktinta

 

  • Gyorsan száradó, vízálló még olajos, nedves, poros vagy zsíros felületen is.

 

  • Fényálló és oldószerekkel szemben ellenálló

 

  • Robusztus és kompakt alumínium test

 

  • Ideális a gyártógépekben való használatra

 

  • Kerek golyós hegy, vonalszélesség 3,0 mml

 

  •  fehér színben kapható
aluminium test
vízálló n50 n60
pigment alapu
pumpásmechanika
Pentools felület mátrix

FA

CSEMPE

FÉM

ROZSDÁS

ÜVEG

GUMI

MŰANYAG

PAPÍR

TÁBLA

KARTON

GIPSZKARTON

RÉZ

BETON

ESZKÖZKERESŐ

Pentools by pentel

A Pentel íróeszközöket, rajzoláshoz, címkézéshez, javításhoz, archiváláshoz, kiemeléshez szükséges termékeket, valamint kreatív termékek nagyszerű portfólióját gyártja hobbi, barkács és művészek számára.

Az 1946-ban Japánban alapított Pentel 1968 óta van Európában, és napjainkban globális szereplő. A Pentelnek 6 leányvállalata van Európa-szerte, valamint hivatalos forgalmazói.