Zseléstollak

1972-ben a Pentel készített először folyékony tintájú zseléstollat, mellyel egy teljesen új kategóriát teremtett a tollak világában. Mára már a zseléstollak teljesen önálló divíziót alkotnak a népszerű márkán belül, annyira sokféle változat érhető el.

Többek között háromszögletű fogózónás vagy azonnal száradó tintájú EnerGel zseléstoll normál- vagy tűheggyel, műanyag-, fémhatású vagy teljesen fém, gravírozható tolltesttel.

Ha különlegességre vágyik, a Pentel azzal is tud szolgálni. A Dual Hybrid metál és pasztel zseléstollak bármilyen vastagságú és színű papíron vagy kartonon használhatók.

Ne feledkezzünk meg a Pentel dokumentum tollairól, melyek különleges zselé anyaguknak köszönhetően fény, víz és hőálló írást eredményeznek és így tökéletes eszközök oklevelek, szerződések, bizonyítványok aláírására.

A KATEGÓRIA KEDVENCEI

BL77 – a nélkülözhetetlen klasszikus megújult formában

TERMÉKVÁLASZTÉK

ALKALMAZÁSI ÖTLETEK

  • Pentel Energel – A tanári toll. A gyakran írók kedvence! Lágy írás és gyorsan száradó tinta, ez a komfortos írás titka!

  • Pentel Energel: A megfelelő társ irodába, találkozókhoz és üzleti utakhoz – kiváló jegyzetek készítéséhez és dokumentumok jelöléséhez

  • A Pentel Energel mind a 12 írásszíne  meggyőző. Ideális iskolába, irodába vagy kreatív hobbihoz.

További termékinformációkért, felhasználási ötletekért, nyereményjátékokért látogassa meg Facebook és Instagram oldalainkat.